Sia uvádí nové album duetem s Paris Hilton

23.04.2024 17:23 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Zatímco Taylor Swift nebo Billie Eilish se letos rozhodly ze svých nových desek nevydávat předem žádné singly, jejich kolegyně Sia na to jde přesně naopak. Začala už v září minulého roku songem "Gimme Love" a aktuálně nás z chystané kolekce "Reasonable Woman" obšťastňuje už pátou ochutnávkou.

Novinku "Fame Won't Love You" ovšem australská interpretka nezpívá sama, pozvala si do ní profesionální celebritu (s malou, ale přece jen existující hudební kariérou) Paris Hilton. Zda se do data vydání alba dočkáme ještě dalšího singlu, prozatím nevíme, každopádně nás stále ještě čeká dost neslyšené hudby. "Reasonable Woman" totiž bude obsahovat patnáct písní.

Nová deska Sii vyjde 3. května a přinese tyto skladby: Little Wing, Immortal Queen (feat. Chaka Khan & Missy Elliott), Dance Alone (feat. Kylie Minogue), I Had A Heart, Gimme Love (Reasonable Woman Version), Nowhere To Be, Towards The Sun, Incredible (feat. Labrinth), Champion (feat. Jimmy Joliff, Kaliii & Tierra Whack), I Forgive You, Wanna Be Known, One Night, Fame Won’t Love You (feat. Paris Hilton), Go On, Rock and Balloon.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY