Alice Merton ohlašuje novinkou "Pick Me Up" nové EP

31.03.2024 09:12 - Honza Balušek | foto: Marie Trávníčková / musicserver.cz

Alice Merton se po vydání své druhé desky "S.I.D.E.S." rozhodla svézt na současné módní vlně a začala zveřejňovat samostatné singly. Prozatím jsme se tak dočkali kousků "Waste My Life", "Charlie Brown", "Run Away Girl" a aktuální novinky "Pick Me Up".

A ta je přesně taková, jakou byste od Alice čekali. Ukazuje, proč se se svým pop-rockem asi nestane vaší nejoblíbenější zpěvačkou, na její samostatný koncert pravděpodobně nevyrazíte, ale její set na festivalu si ujít nenecháte. Podařilo se jí totiž vytvořit poměrně snadno rozlišitelný zvuk a nahrává docela fajn písničky. Sice jí chybí to něco, díky čemuž byste její diskografii protáčeli stále dokola, na druhé straně v ní ale má "No Roots".

K "Pick Me Up" tato světoběžnice zrežírovala také videoklip. Postavila jej na kontrastu sebe samé a černošského tanečníka. Stačilo pár záběrů uvnitř domu, několik chvil v přírodě a obyčejné, ale příjemné dílko je na světě.

Alice Merton vyrazí v květnu na americké turné, které naváže na vydání EP "Heron", jež vyjde 12. dubna. Nenajdeme na něm ale všechny dosud zveřejněné singly, ale pouze dva z nich. Kompletní tracklist minialba bude následující: Run Away Girl, Pick Me Up, Don't Leave Me Alone With My Thoughts, How Well Do You Know Your Feelings, Between The Lines.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY