Pet Shop Boys se v novém singlu vrhnou do víru tance

22.03.2024 12:41 - Honza Balušek | foto: Alasdair McLellan

Pátek 26. dubna, tedy den, na který je naplánováno vydání nové desky Pet Shop Boys nazvané "Nonetheless", se kvapem blíží, a tak dvojice po pilotním singlu "Loneliness" ohlásila jeho nástupce. Druhou zveřejněnou ochutnávkou se stane píseň "Dancing Star".

Pet Shop Boys - Dancing Star
© Parlophone
Skladby a pravděpodobně i již natočeného videoklipu se na streamovacích platformách a sítích dočkáme 3. dubna, o měsíc později si ale na své přijdou příznivci fyzických nosičů. Neil Tennant a Chris Lowe totiž dobře vědí, že jejich fanoušci mají stále rádi CD singly s remixy a béčky, a tak se ten den do obchodů dostane cédéčko hned se šesti tracky. Kromě tří verzí titulní písně na nás bude čekat i remix songu "Party in the Blitz" (originál vyšel jako béčko minulého singlu) a dva nové kousky: "Sense of Time" a provokativně nazvaný "If Jesus Had a Sister".

Pokud si chcete záplavu hitů britského dua užít naživo, pravděpodobně víte, že svou show doveze 1. července do pražského O2 universa. Jestliže jste ovšem nebyli dostatečně rychlí, vstupenky už neseženete. Je totiž vyprodáno.

Tracklist nového singlu Pet Shop Boys bude následující: Dancing Star, Sense of Time, If Jesus Had a Sister, Dancing Star (Solomun Extended Remix), Party in the Blitz (Superchumbo Remix), Dancing Star (Solomun Remix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY