New Kids On The Block vydávají po deseti letech nové album a vyrážejí na turné

06.05.2024 13:03 - Jaromír Koc | foto: BMG

Fanoušci americké kapely New Kids On The Block se mohou již pomalu začít těšit. V polovině května totiž tato pětice z Massachusetts vydá nové studiové album a brzy poté se vydá i na turné.

New Kids On The Block - Still Kids
© BMG
Novinka pojmenovaná "Still Kids" vychází 17. května, tedy po více než deseti letech od poslední řadovky "10" a najdeme na ní celkem čtrnáct písní. Mezi songy logicky nechybí pilotní singl "Kids", jehož klip si můžete pustit pod článkem, nebo aktuální balada "A Love Like This", ke které pánové před pár dny představili lyric video.

Osmá řadovka NKOTB se může pyšnit také dvěma speciální hosty. V písni "Get Down" je to DJ Jazzy Jeff, v songu "Old School Love" uslyšíme Taylor Dayne.

Vydání nové desky New Kids On The Block, kteří mají stále největší fanouškovskou základnu v Americe, podpoří i velkým turné právě po své rodné hroudě. Celkem je mezi červnem a srpnem tohoto roku čeká šestačtyřicet koncertů, které dostaly název "Magic Summer 2024 Tour". Zda se následně turné přesune také do Evropy, ukáže až čas.

Ještě vám dlužíme kompletní tracklist alba "Still Kids". To přinese tyto písně: Magic, Summer Love, Long Time Coming, Kids, A Love Like This, Dance With You, Come Back, In The Night, Runaway, Pop, Get Down (feat. DJ Jazzy Jeff), Old School Love (feat. Taylor Dayne), Better Days, Stay.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY