- musicserver.cz">

Upřímná Lily Allen: "Děti mi zničily kariéru"

14.03.2024 18:56 - Simona Knotková | foto: Warner Music

Britská zpěvačka Lily Allen nám skrze své texty už několikrát v minulosti dokázala, že s upřímností nemá žádný problém. Neostýchala se ani v nedávném rozhovoru v podcastu Radio Times, kde na rovinu řekla to, co si jiné ženy možná myslí jen ve skrytu duše.

Když přišla řeč na rodinu, bez okolků prozradila, jak do její práce zasáhlo narození dnes jedenáctileté Ethel Mary a devítileté Manie Rose. "Nikdy jsem neměla nějakou kariérní strategii, ale ano, děti mi zničily kariéru. Miluju je, díky nim jsem kompletní, ale co se týče popularity, úplně mi ji zruinovaly," nechala se slyšet osmatřicetiletá umělkyně.

Je názoru, že práci a mateřství nejde stoprocentně skloubit. "Štve mě, když lidi říkají, že můžete mít všechno, protože, zcela upřímně, nemůžete. Někteří lidé volí kariéru před svými dětmi, a je to jejich právo. Když jsem ale byla já dítě, moji rodiče tam pro mě často nebyli. Myslím, že to na mně zanechalo ošklivé jizvy. Nechci, aby to samé zažívaly i mé děti. Rozhodla jsem se proto ustoupit ze scény a soustředila se na ně. Jsem za to dnes opravdu ráda, protože jsou z nich zralí jedinci," uvedla.

Již dříve v tomto roce Allen oznámila, že je na cestě nový studiový materiál. Hudebnice pro něj napsala už okolo padesáti skladeb.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY