Biografie legendárního kytaristy Judas Priest: Krásné a bláznivé časy s Panterou na tour

12.02.2024 15:31 - Tisková zpráva | foto: Spark

V březnu tohoto roku vybuchne dvojitá nálož Priest. Nejenže Jidáš vydá nové album, ale navíc vyjde biografie klíčového kytaristy K.K. Downinga poprvé v češtině. Předobjednávejte nyní, abyste své jaro zasvětili Judas Priest. Kniha vychází v limitovaném nákladu 777 kusů. Memoáry K.K. Downinga poprvé v češtině seženeš zde.

Že se na turné potkávají staré zkušené páky s nadšenou mladickou krví, je běžné od samých počátků ježdění s hudbou. K.K. vzpomíná na pohodu a zábavu na tour spolu s Panterou po Evropě.

"V Evropě jsme jeli tour s Panterou a Annihilator. Dramaturgicky tohle spojení nebyla dobrá volba. Nicméně mezi kapelami vzadu nebyla žádná řevnivost, naopak užili jsme si hodně srandy. A připadali jsme si chvílemi tak trochu jako rodiče výrostků z Pantery. Každou noc se srocovali před naší šatnou v naději, že z nás vypadne nějaký přebytečný chlast. Měli jsme z nich prdel. Abychom je trochu vzdělali, vzali jsme je v Římě do Kolosea. Dimebag při té příležitosti hrál na ulici a vybíral do klobouku. Krásné a bláznivé časy, fakt."

K.K. Downing se v létě objeví se svou kapelou KK's Priest na Masters of Rock ve Vizovicích. Takže na jednom festivalu uvidíte klasickou sestavu Judas Priest, jen ve více kapelách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY