Niall Horan vydá v dubnu reedici alba "The Show". Přidá živé nahrávky i duet s Johnem Legendem

15.03.2024 15:12 - Jaromír Koc | foto: Live Nation

V červnu to bude teprve rok, co Niall Horan vydal své třetí studiové album "The Show" a už za pár týdnů se můžeme těšit na jeho rozšířenou verzi, která nabídne hned devět bonusových songů.

Niall Horan - The Show: The Encore
© Capitol Records
Kolekce pojmenovaná "The Show: The Encore" vyjde šestý dubnový den a přinese celkem devatenáct položek. K deseti již známým písním, mezi kterými nechybí hity "Heaven" a "Meltdown", přibude šest živých nahrávek, komorní verze singlu "Meltdown" a dvě nové interpretace písní z loňské desky, které jsou nově prezentovány jako duety. V případě skladby "You Could Start A Cult" Nialla doprovodí americká zpěvačka Lizzy McAlpine, titulní song s bývalým členem One Direction nově nazpíval John Legend.

Pokud stále patříte mezi sběratele fyzických nosičů, budete si moci reedici zakoupit hned ve třech různých verzích. Kromě CD bude k mání i dvojvinyl, kdy jeden z nich bude mít rubínovou a druhý světle hnědou barvu. Skalní fanoušky určitě potěší rozsáhlá dvaasedmdesátistránková fotokniha s více než stovkou fotek a ručně psanými poznámkami zpěváka, do které bude vložena i dvojice hnědočervených vinylů.

Kompletní seznam bonusových skladeb vypadá takto: You Could Start A Cult (with Lizzy McAlpine), The Show (with John Legend), Heaven (Live from Electric Picnic), If You Leave Me / Everybody Wants To Rule The World (Live from Electric Picnic), Meltdown (Vevo Extended Play), Save My Life (Live from Electric Picnic), On A Night Like Tonight (Vevo Extended Play), Science (Live from Spotify Studios), Something In The Orange (Live from Spotify Studios).

Ještě doplňme, že Niall Horan se již v neděli 17. března poprvé představí na samostatném koncertě v Praze. Jeho vystoupení ve Sportovní hale Fortuna se blíží vyprodání, poslední vstupenky seženete zde a tady.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY