Fletcher za pár dnů vydá novinku "In Search Of The Antidote"

20.03.2024 15:39 - Jaromír Koc | foto: Capitol Records

Pokud patříte mezi fanoušky americké divy Fletcher, jistě již víte, že zpěvačka v poslední době představila několik nových singlů. Je tak logické, že dalším krokem je vydání nové studiové desky. A ta je už opravdu na spadnutí.

Fletcher - In Search Of The Antidote
© Capitol Records
Druhé album rodačky z New Jersey dostalo název "In Search Of The Antidote" a vyjde v pátek 22. března. Sama autorka dodává, že při psaní písní opravdu pátrala po jakémsi protijedu na mnoho věcí, které se jí honí hlavou. Primárně hledala správný přístup k fanouškům, své hudební cestě, vystupování na veřejnosti, hledala ale například i spiritualitu a sebereflexi.

To vše by mělo být obsaženo v jedenácti nových písních, kterým vévodí nejen dva nedávno zveřejněné singly, "Lead Me On" a "Doing Better", ale i loňský podzimní hit "Eras Of Us".

Svoji novinku čerstvá třicátnice vydá hned v několika fyzických formátech. Krom CD a černého vinylu lze předobjednat například i speciální vinyl, který je z jedné poloviny červený a z druhé čirý. Skalní fanoušci nejspíše sáhnou po sběratelské edici v podobě lesklé knižní vazby s šedesáti stranami plných fotografií z natáčení alba či ručně psanými poznámkami, mezi kterými je vloženo nejen CD, ale například i trojice 7'' různobarevných vinylů.

Kompletní tracklist nové kolekce bude vypadat následovně: Maybe I Am, Doing Better, Ego Talking, Lead Me On, Two Things Can Be True, Eras Of Us, Attached To You, Crush, Pretending, Joyride, Antidote.

Pokud si potrpíte spíše na živou prezentaci, připomínáme, že Fletcher se již 21. dubna představí s novou deskou v pražském klubu SaSaZu. Vstupenky seženete třeba zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY