Aurora v bolestném videoklipu "The Conflict Of The Mind" zasedla k rodinné večeři

24.01.2024 08:04 - Kateřina Spacek | foto: Emily Malan

Norská hudebnice Aurora v listopadu představila nový materiál - singl "Your Blood". Ten nyní následuje novinka "The Conflict of The Mind".

Éterická muzikantka se v ní zamýšlí nad láskou, bolestí a citovou otevřeností. Zmiňuje také světlo, které lze nalézt i v těch nejtemnějších chvílích.

Doprovodný vizuál natočila společně s Kavehem Nabatianem. V něm usedla k rodinné večeři, která by měla být šťastnou událostí. Opak je ale pravdou a nám se naskytne pohled na melancholickou a zasněnou Auroru, která je nucena celou situaci jen přetrpět. Přetvářka ji už ale nebaví...

"Když mě něco bolí, mám tendenci se izolovat. A časem jsem zjistila, že jsem lidi kolem sebe připravila o velkou čest být tu pro někoho, koho mám ráda. Hluboko uvnitř, pod vší tou temnotou, se skrývá krása. Jakmile se opravdu otevřete, najdete verzi sebe sama, o které jste si mysleli, že je pryč. A je to krásné," poodhaluje autorka tajemství námětu nejnovější skladby.

A dodává: "Promluvte si, než bude pozdě. Všechny rodiny mají bolest a já věřím, že mluvit spolu je důležitou součástí uzdravení. Po bouři přijde klid."

Aby toho nebylo málo, Aurora loni vydala svou vůbec první knihu "The Gods We Can Touch". Jde o plnobarevnou reprodukci jejího osobního zápisníku a obsahuje rovněž všechny texty písní z alba, původní návrhy obalů a úžasné fotografie.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY