Zpěvák Sebastien našel angažmá v RockOpeře a po 32 letech usmířil Petra Jandu s Láďou Křížkem

17.01.2024 12:22 - Redakce | foto: Smile Music Records

Zpěvák a kytarista powermetalové kapely Sebastien Jiří Rain, známý také z dřívějšího působení v legendárních formacích Citron a Kreyson, posílil pěvecký tým RockOpery Praha.

Poprvé se zde představil na Silvestra 2023 v koncertní premiéře novinkové opery "Ragnarock", kde ztvárnil vládce vikingských bohů Ódina: "Moc jsem si tuhle novou zkušenost užil a už teď se těším na další akce. RockOpera je plná úžasných lidí. Je mi velkou ctí být její součástí," řekl Rain. V roli Ódina bude nadále alternovat fenomenálního Kamila Střihavku. Můžete ho ale vidět už brzy také v rockové opeře "Romeo a Julie" (14. února 2024), kde ztvární vévodu.

Právě prostory pražské RockOpery vybrala kapela Sebastien pro svůj nejnovější majsrtštyk - videoklip k předělávce písně "Slzy tvý mámy", v němž se setkaly dvě rockové legendy - Láďa Křížek (Citron, Kreyson) s Petrem Jandou (Olympic). Tito dva slavní zpěváci se znovu viděli po neuvěřitelných dvaatřiceti letech, protože se kdysi nepohodli. Nyní je vše již zažehnáno a společného videoklipu se dočkáme už brzy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY