Tom Odell před vydáním desky vystoupil s londýnským sborem Mahogany

15.01.2024 11:33 - Ondřej Kocáb | foto: Marie Trávníčková

Tom Odell počítá již jen poslední dny do vydání své šesté řadovky "Black Friday". Fanoušky doposud navnadil třemi singly - "Answer Phone", "The End" a také titulní skladbou. Deska vyjde 26. ledna, nabídne třináct písní a hudebně naváže na předchozí povedený počin "The Best Day Of My Life".

Ještě před vydáním dalšího materiálu se třiatřicetiletý muzikant spojil s pěveckým sborem Mahogany z Londýna. Soubor vedený proslulým Markem De-Lisserem byl unešen z nového singlu rodáka z Chichesteru a prakticky okamžitě začal spolupracovat s jeho týmem a připravovat verzi vhodnou pro Mahogany Sessions. Pro tu nakonec zpěváci upravili také třetí singl "The End". Natáčelo se pak převážně v londýnském kostele Union Chapel.

Mahogany Sessions fungují již od roku 2010. Za tu dobu se zdejším sborem spolupracovalo mnoho hvězdných jmen nejen z Velké Británie. Zmiňme jména jako Imogen Heap, James Bay, Hozier, Ed Sheeran, Billie Eilish, Michael Kiwanuka, Xavier Rudd a další.

Dodejme, že na Toma Odella se můžeme těšit i v České republice, kam zavítá opět po dvou letech. Svůj šestý tuzemský koncert odehraje 28. března, potřetí v řadě se bude konat v pražském Foru Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY