Premiéra: "Dny" pro Esazlesa

18.12.2023 19:00 - Spolupracovník redakce | foto: Indies Scope

Po šesti dlouhých letech tvůrčí pauzy se vrací západočeská formace původem z Chebu s novým singlem pojmenovaným "Dny", který předznamenává novou desku, jež vyjde v září příštího roku.

Táhnout tmou vás bude hit složený v nové sestavě, zachycený na pásky Golden Hive studia pod Amákovou taktovkou a podpořený klipem režírovaným Jankem Růžičkou. To všechno, abyste se mohli důstojně rozloučit s podzimem za přítomnosti Esazlesa tak, jak to máte nejraději. Nebraň se tomu, přijmi to!

"Jednou za čas přijde doba, kdy se na tebe všechno sesype a nemáš sílu na to se z toho vyhrabat sám. Co tě ale drží nad vodou, je, že víš, že máš někoho, kdo tě v těhle situacích podrží," říká zpěvák kapely Lukáš Bouška a k tomu hned dodává: "Může to bejt gestem, byť i jednou větou, ale dokáže tě to postavit na nohy. Zároveň víš, že to samý pro tohohle člověka představuješ ty. O tom jsou 'Dny', náš nový singl."

Esazlesa prvním singlem dokládají, že se vracejí v plné formě. Nová deska v září bude doplněna řadou koncertů, a tak se fanoušci můžou těšit na podzimní žeň.

Jak název napovídá, tahle partička se nebere smrtelně vážně, což je u skupiny pohybující se na pomezí postrocku a screama hodně sympatické. Její hudba je nabitá emocemi, o kterých přesvědčí hystericky řvoucí vokál, řezající kytary a skvělé texty. Kapela se po dlouhé době vrací i na pódia.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY