Monika Bagárová se pokusí vyprodat O2 arenu

19.11.2023 17:28 - Josef Martínek | foto: Lukáš Kimlička

Boom koncertů tuzemských interpretů v největší české hale nabírá na obrátkách. Zaplnit prostory pražské O2 areny si už troufají i hudebníci, pro které by ještě donedávna bylo úspěchem vyprodat alespoň klub. Svoje třicetiny zde příští rok plánuje oslavit Monika Bagárová.

Brněnská rodačka, která se proslavila účastí v první sérii Česko Slovenské SuperStar v roce 2009, oznámila tuto novinku prostřednictvím videa s pěveckým vystoupením. "O své velké show v O2 areně jsem tajně snila. Já sama ve svém nitru. Nikdy by mě nenapadlo, že by se tento nejtajnější sen mohl stát skutečností. A je to tady! Cítím radost, respekt a obrovskou pokoru k celému dění," uvedla influencerka v popisku.

Ačkoliv Bagárová nemá repertoár plný hitů, jen na Instagramu ji sleduje více než 940 tisíc uživatelů. Akci vydatně propaguje také Leoš Mareš, který se může pochlubit ještě početnější základnou sledujících (1,2 milionu). "Celý rok v naprostém utajení připravujeme koncert holky, od které NIKDO NIC podobného nečeká. Jmenuje se Monika Bagárová. Možná ji znáte jako TU ze SuperStar nebo jako TU s malou roztomilou holčičkou, možná jako TU, co teď všude visí v reklamě na šperky. Ale ONA je zpěvačka, hlavně zpěvačka," napsal Mareš, pod jehož záštitou se v poslední době koná stále více obdobně ambiciózních akcí. Show podle něj "nebude mít obdoby".

Jestli tato nečekaná událost skončí triumfem, nebo propadákem, bude jasné 12. září příštího roku. Předprodej vstupenek začíná již toto pondělí 20. listopadu v 7:45.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY