Nejen kapela, ale i hnutí. Waterparks zahrají v MeetFactory v doprovodu Stand Atlantic

07.11.2023 18:04 - Tisková zpráva | foto: Rock For People

Houstonská rocková trojice Waterparks míří do MeetFactory. V doprovodu pop-punkových Stand Atlantic tu zahrají už v neděli 12. listopadu. Vstupenky jsou ke koupi na GoOut za 650 Kč.

Stejně jako jsou Waterparks žánrově pestrý kolektiv tří kamarádů, kteří hrají hudbu, tráví spolu čas a neustále mění scénář, ve skutečnosti představují větší, troufáme si říct, hnutí. Houstonská trojice Awsten Knight (zpěv, kytara), Otto Wood (bicí) a Geoff Wigington (kytara) s neskromností sobě vlastní vrátila do rocku živelnost. Jejich zvláštní magnetická přitažlivost mámí stále větší zástupy oddaných fanoušků, kteří plní vyprodané koncerty, streamují jejich písně jako šílení, a dokonce je vynesla do několika žebříčků Billboardu. Byli jedním z headlinerů festivalu Sad Summer a doprovázeli My Chemical Romance na vyprodaném arénovém turné.

Další éra kapely však začíná s pátým řadovým a prvním albem pro Fueled By Ramen "Intellectual Property". A je to ještě větší dobrodružství.

"Waterparks jsou k*rva mnohem větší než Otto, Geoff a já," přemítá Awsten. "Nicméně bez fanoušků na koncertech by to nebyli Waterparks. Nebyli by to Waterparks bez přítomnosti na internetu. Nebyli by to Waterparks bez téhle úžasné komunity. Je tu tolik lidí, kteří jsou její velkou součástí. Vyvinula se z místa, kde to všechno začalo, do něčeho masivního. Mám obrovské štěstí, že ji mohu vést."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY