Ewa Farna si příští rok zopakuje oslavu třicetin v O2 areně

24.10.2023 07:11 - Josef Martínek | foto: Milan Říský

Sotva dozněly ovace nad nedávným narozeninovým vystoupením Ewy Farne v naší největší hale, oznámila česko-polská zpěvačka, že se do O2 areny vrátí. Přidaný koncert k jejím třicetinám se uskuteční už za pět měsíců - 22. března 2024.

S opakováním jedinečné události přitom úřadující stříbrná slavice podle svých slov vůbec nepočítala. "Obrovské množství zpráv od fanoušků, kteří na mé oslavě třicetin nemohli z různých důvodů být, nesehnali už vstupenky nebo si ji chtějí zopakovat ještě jednou, mě týden po vyprodaném koncertě přesvědčilo o jeho zopakování. Přistupuju k tomu však s pokorou a taky rovnou dodávám, že tento přidaný koncert bude zároveň poslední šancí zhlédnout toto představení. Hodlám si jej užít stejně jako ten první," říká.

Ti, kteří diváky i kritikou nadšeně přijatou show při jejím prvním uvedení propásli, se mohou těšit na to, že její podoba zůstane zachována. Interpretka a její tým slibují jen drobné změny - jestli se budou týkat některého z hostů nebo písní, však má zůstat tajemstvím až do začátku březnového vystoupení.

Předprodej v sítích Ticketmaster a Ticketportal začne v pátek 27. října v 8 hodin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY