Weyes Blood v psychedelicky laděném klipu "Hearts Aglow" vzpomíná na koncerty

13.08.2023 11:20 - Kateřina Spacek | foto: Gary Miller

Říká vám něco jméno Natalie Mering? Že ne? Pak je možná na čase si je oživit. Umělkyně, která vystupuje pod pseudonymem Weyes Blood, má na svém kontě aktuálně pět studiovek. Po populární "Titanic Rising" pak následovalo album "And In the Darkness, Hearts Aglow".

A právě z něj pochází píseň "Hearts Aglow", kterou nyní doplnil i videoklip. Režírovala jej fotografka Neelam Khan Vela a je plný záběrů z Nataliina severoamerického a evropského turné. Výsledek pak působí jako psychedelická vzpomínka na živá vystoupení této talentované muzikantky. Skvěle tak doplňuje samotnou skladbu, která patří mezi ty silnější kousky z celé kolekce.

Nutno podotknout, že klip přichází skutečně v příznačnou dobu. Weyes Blood se totiž za pár dní vydává na "In Holy Flux Tour" a už 14. srpna ji v coloradském Red Rocks Amphitheater podpoří The Strokes. Na podzim pak šňůra bude pokračovat jako "In Holy Flux Tour: The Resurrection" zastávkami po Británii a Evropě. Začne v Lisabonu v LAV Lisboa ao Vivo a skončí v Nottinghamu v Rock City. U nás se zpěvačka neukáže, nejblíže nám bude 6. listopadu, kdy vystoupí v berlínském Astra Kulturhaus.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY