Moncrieff přijede v listopadu do Prahy

16.06.2023 11:57 - Tisková zpráva | foto: Selection

Nenechte si ujít koncert, který vás díky spojení výjimečného hlasu s chytlavými melodiemi a emotivními osobními texty přenese do jiné dimenze. Moncrieff je umělecké jméno talentovaného irského zpěváka a textaře Chrise Brehenyho, který má tak výjimečný hlas, že po prvním poslechu už na něj nezapomenete. Vystupoval mimo jiné s Adele a zapůsobil na takové hudební ikony, jako jsou Elton John či Avicii. Moncrieff je na vzestupu a jeho první vystoupení v České republice můžete zažít 23. listopadu 2023 v pražském Café V lese.

Moncrieff debutoval singlem "You Will Be Lost" z roku 2014. Následovaly hity jako "Symptoms", "With All Due Respect" nebo "Warm", který získal během pouhých dvou týdnů šest milionů streamů a se stal vítězem RTÉ Choice Music Prize za irskou píseň roku 2023. V roce 2022 vydal stejnojmenné EP "Warm" a v červnu 2023 nové EP s názvem "Highways & Hurricanes". Nové ípíčko je neochvějně upřímnou, hluboce osobní sbírkou písní, které se zabývají láskou, ztrátou, bojem, zranitelností a hledáním vnitřní síly.

Moncrieff žije v Londýně a informace o svém soukromí pečlivě střeží. Svůj život však projektuje do písní, které jsou niternými osobními zpověďmi, zazpívanými s velkou přirozeností. Jeho obdivuhodné nasazení při vystoupeních budou moci letos v létě obdivovat fanoušci na mnoha festivalech po celé Velké Británii a Evropě, namátkou můžeme zmínit All Points East, Lollapaloozu, Neighbourhood nebo Barn On The Farm.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY