Amber Run přivážejí svoji emocemi nabitou show do Prahy

12.05.2023 16:12 - Tisková zpráva | foto: Charmenko

Amber Run zaujali svým koncertem již v roce 2019 na festivalu Colours of Ostrava. Nyní se představí už 24. května v pražském Rock Café, kam přijíždí v rámci své evropské tour. Vstupenky pořídíte zde.

Tříčlenná britská kapela v obsazení Joe Keogh (zpěv/kytara), Tomas Sperring (basa) a Henry Wyeth (klávesy) získala od svého vzniku v roce 2012 početnou fanouškovskou základnu, přes 800 milionů přehrání na streamovacích platformách a platinový singl "I Found". Naživo vystupuje s hostujícím bubeníkem a kytaristou a je to opravdu jízda! Svědčí o tom i několik vyprodaných koncertů právě probíhajícího turné.

Skupina se dala dohromady v Nottinghamu a zaujala již prvním albem "5AM", které produkoval Mike Crossey (Arctic Monkeys, The 1975, Foals, Two Door Cinema Club). S dalšími nahrávkami se dostali posluchačům pod kůži emotivně silnými skladbami, upřímnými texty, nasazením při koncertech i vynikajícími videoklipy. Jejich singl "Fickle Game" bylo možné slyšet v americkém dramatu "Suits", zatímco singl "I Found" žije svým životem na platformě TikTok, kde inspiroval více než půl milionu lidí k tvorbě videí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY