50 Cent přiveze do O2 areny i Bustu Rhymese

10.05.2023 19:33 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Curtis "50 Cent" Jackson, držitel mnoha cen Emmy a Grammy, oznámil, že se vydává na celosvětové turné k 20. výročí vydání svého debutového alba "Get Rich or Die Tryin'", které změnilo pravidla hry. Turné "The Final Lap Tour", které produkuje společnost Live Nation a představuje Sire Spirits, se zastaví v Severní Americe a Evropě, pražská zastávka je naplánovaná na 28. října do O2 areny.

"The Final Lap Tour" představí rapovou ikonu, která zahraje desítky oblíbených hitparádových hitů spolu s vybranými skladbami, které nebyly živě představeny již několik desetiletí. Navíc turné podpoří na všech koncertech speciální host a dlouholetý přítel Busta Rhymes, další speciální hosté budou oznámeni.

Značky Sire Spirits Curtise "50 Centa" Jacksona, Branson Cognac a Le Chemin du Roi Champagne, budou k dispozici během celého turné a na vybraných místech společnosti Live Nation při dalších akcích. Tento vztah souvisí se závazkem společnosti Live Nation k rozmanitosti a podpoře plně černošských značek, z nichž Sire Spirits je jednou z mála.

Vstupenky na pražský koncert budou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 12. 5. 2023 v 10:00, předprodej Live Nation Klub a O2 startuje od 11. 5. 2023 v 10:00. Ceny lístků budou začínat na 1 690 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY