Ava Max po několika odkladech konečně vydává druhou řadovku

24.01.2023 11:31 - Jaromír Koc | foto: Warner Music

Americká zpěvačka Ava Max slibovala vydání nové studiové desky již na podzim minulého roku. Nestalo se tak ale ani před Vánoci, na které naplánovala druhé datum vydání, nakonec to tedy vyjde až napotřetí. Její novinka "Diamonds & Dancefloors" vyjde v pátek 27. ledna.

Ava Max - Diamonds & Dancefloors
© Warner Music
Dlouho očekávaná kolekce bude obsahovat celkem čtrnáct písní a samozřejmě na ní nebudou chybět songy, které rodačka z Milwaukee vypustila do rádiového éteru za poslední rok. Jmenovitě jde o zhruba rok starý singl "Maybe You're The Problem", podzimní skladby "Million Dollar Baby" a "Weapons" či nedávné promo singly "Dancing's Done" a "One Of Us". Všechny songy samozřejmě mají i své vizuály, na které se můžete podívat níže.

Nástupce alba "Heaven & Hell" z podzimu roku 2020 vznikal více než rok a o produkci drtivé většiny písní se postaral Kanaďan Henry Russell Walter, vystupující pod uměleckým jménem Cirkut, jehož producentským pultem prošly například hity od The Weeknda, Rihanny, Katy Perry, Adama Lamberta nebo Keshy. Mezi dalšími hosty, kteří se na novince podíleli, jsou například Ryan Tedder z OneRepublic či producenti Burns a David Stewart.

Novinka "Diamonds & Dancefloors" bude k mání samozřejmě nejen digitálně, ale i na několika fyzických formátech. Zatímco zpěvačka na svém webu nabízí například kazetu purpurové barvy nebo vinyl barvy rubínu, k nám se díky Warner Music dostanou alespoň základní verze na CD a černém vinylu.

Kompletní tracklist alba přinese tyto songy: Million Dollar Baby, Sleepwalker, Maybe You're The Problem, Ghost, Hold Up (Wait A Minute), Weapons, Diamonds & Dancefloors, In The Dark, Turn Off The Lights, One Of Us, Get Outta My Heart, Cold As Ice, Last Night On Earth, Dancing's Done.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY