Enter Shikari v dubnu políbí celý svět

14.01.2023 16:27 - Kateřina Spacek | foto: Marie Trávníčková

Enter Shikari oznámili, že 21. dubna 2023, tedy necelé tři roky od poslední nahrávky "Nothing Is True & Everything Is Possible", vydají nové album "A Kiss for the Whole World". U té příležitosti se formace podělila také o nový singl "(pls) set me on fire", který si můžete poslechnout níže. A zdá se, že se fanoušci mají na co těšit.

Frontman skupiny Rou Reynolds ke vzniku nové studiovky řekl: "Zpět ke kořenům. Tahle kapela, která je zároveň tvořena i mými nejbližšími přáteli, se sešla na staré farmě, na míle daleko od všeho. Mimo síť a připravena znovu objevit sama sebe. Tohle album je poháněno Sluncem, nejmocnějším objektem v naší sluneční soustavě. A myslím, že ta energie je dost znát i na zvuku. Je to kolekce písní, které představují výbušné znovuspojení s tím, co Enter Shikari jsou. Začátek našeho druhého dějství."

Tracklist nové desky "A Kiss For The Whole World" bude následující: A Kiss for the Whole World x, (pls) set me on fire, It Hurts, Leap into the Lightning, feed yøur søul, Dead Wood, Jailbreak, Bloodshot, Bloodshot (Coda), goldfĭsh ~, Giant Pacific Octopus (i don’t know you anymore), giant pacific octopus swirling off into infinity.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY