Jennifer Lopez oznámila novou studiovku "This Is Me… Now". Naváže jí na 20 let staré album "This Is Me... Then"

29.11.2022 11:55 - Jana Kloučková | foto: Universal Music

Jennifer Lopez před pár dny překvapila své příznivce - na příští rok ohlásila vydání nové desky "This Is Me… Now". Pokud je vám název povědomý, není to náhoda. Nahrávka se stane jakýmsi pokračováním 20 let starého počinu "This Is Me… Then". Ten byl věnován tehdejšímu (nyní po letité pauze opět současnému) partnerovi Benu Affleckovi a kromě zamilovaných písní se na něm objevil hit "Jenny From The Block".

Zpěvačka připravované album oznámila prostřednictvím klipu, v němž se obal zmíněného prequelu promění ve vizuál k tomu chystanému. Na video se můžete podívat níže. Devátou položku ve své diskografii J.Lo popsala jako "emocionální, duchovní a psychologickou cestu, kterou podnikla za posledních dvacet let".

Kolekce bude obsahovat těchto třináct skladeb: This Is Me... Now, To Be Yours, Mad In Love, Can't Get Enough, Rebound, Not Going Anywhere, Dear Ben Pt. II, Hummingbird, Hearts And Flowers, Broken Like Me, This Time Around, Midnight Trip to Vegas, Greatest Love Story Never Told. I tracklist naznačuje mnohé - předpokládá se třeba, že song "Dear Ben Pt. ll" bude návratem k písničce "Dear Ben", kterou Jennifer Lopez kdysi napsala právě o Benu Affleckovi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY