Adele se v klipu k "I Drink Wine" plaví po řece. Se sklenkou vína v ruce samozřejmě

02.11.2022 08:12 - David Věžník | foto: Columbia Records

V závěru minulého týdne se světu opět připomněla britská diva Adele - vydala další singl a video ze své loňské studiovky "30". Po pilotním kousku "Easy On Me" a lednovém "Oh My God" nyní došlo na hymnickou píseň "I Drink Wine". (Pokud jste se při přečtení jejího názvu taky mlsně olízli, máme s touto dámou všichni něco společného - pozn. aut.)

"When I was a child / Every single thing could blow my mind / Soaking it all up for fun / But now I only soak up wine," pěje zpěvačka s hořkostí v hlase ve skladbě, kterou jí pomáhal napsat producent Greg Kurstin a kterou kolega Josef Martínek v naší recenzi označil za jeden z vrcholů alba.

Jak Adele prozradila na svém twitteru, sedmiminutový opus trval původně čtvrt hodiny. Klip k němu byl navíc natočen ze všech tří zmíněných jako první. Režisér Joe Talbot usadil rodačku z Londýna do velkého nafukovacího kruhu a vyslal ji na plavbu po vodě. Na poklidné cestě interpretka potkává rybáře (s jedním si i zaflirtuje) nebo skupinu akvabel a pochopitelně u toho popíjí svůj oblíbený nápoj.

Snímek má moc pěkné barvy, díky dlouhým záběrům působí takovým příjemným, až uklidňujícím dojmem. A to přiznání lokací v jeho závěru je pak takovou rozmilou tečkou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY