Ewa Farna míří s "Umami tour" do pěti českých měst. Představí svou nejsrdcovější desku i starší hity

13.10.2022 12:55 - Josef Martínek | foto: EwoluZone s.r.o.

Před koncem minulého roku vydala Ewa Farna své očekávané album "Umami". Po vítězství v ženské kategorii Českého slavíka a zisku trofeje pro sólovou interpretku roku v Cenách Anděl nyní vyrazí svou aktuální tvorbu představit naživo.

Jelikož název nahrávky, na níž hudebnice pracovala s autory i producenty z celé Evropy, odkazuje k takzvané páté chuti, symbolicky bude šňůra zahrnovat právě pět zastávek v České republice a stejný počet vystoupení v Polsku. Po boku Farne a její kapely se představí také tanečníci, doprovodný sbor zpěváků a její kolega Sofian Medjmedj, s nímž natočila song "Reinkarnační".

"Turné je krásné v tom, že se nám povedlo vzít to nejlepší z mé dosud nejvíc srdcové desky, to znamená gospelový sbor, hosta a mé skvělé muzikanty. Doufám, že pro lidi budeme možností na chvíli zapomenout na každodenní problémy, uvolnit se z rodičovských závazků nebo prostě vypnout v náročnějším pracovním období. Chci zahrát písničky z nové desky, ale i starší singly včetně 'Vánoc na míru', což je skladba, kterou hrajeme vždy jen dva měsíce v roce. Už se na všechny strašně těším," vzkazuje umělkyně.

České zastávky 'Umami tour'

Ostrava - Trojhalí Karolina, 15. 10.
Jablonec nad Nisou - Eurocentrum, 20. 10.
Plzeň - DEPO2015, 26. 10.
Praha - Forum Karlín, 3. 11.
Brno - Sono centrum, 15. 11.

Vstupenky lze zakoupit na zpěvaččině webu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY