Ze spolupráce Katy Perry a Alessa vzešla energická klubovka "When I'm Gone"

04.01.2022 17:04 - Kateřina Drgová | foto: Rony Alwin

Alesso spojil síly se světovou hvězdou Katy Perry a výsledkem je chytlavá taneční skladba s názvem "When I'm Gone". Americká superstar ji živě poprvé uvedla v rámci své koncertní rezidence "Play" v Las Vegas.

"Jsem nadšený, že je 'When I'm Gone' konečně venku. Čekali jsme celý rok, abychom se o ni s vámi podělili. Bylo mi ctí spolupracovat s Katy na tak úžasné taneční nahrávce. Práce šla výborně a myslím, že píseň i video se opravdu povedly," prohlásil o songu švédský producent.

Videa se fanoušci dočkají už 10. ledna. Premiéru si odbude v poločase národního šampionátu College Football Playoff 2022, který budou přenášet stanice BT Sport a ESPN.

"Co se týče mých klipů, všichni víme, že ráda posouvám hranice i samu sebe a vytvářím pro své fanoušky jedinečné příležitosti k vidění," řekla zpěvačka k vizuálu a doplnila: "ESPN a zejména College GameDay mají v mém srdci speciální místo, takže spolupráce s Alessem jako s prvním umělcem, který kdy debutoval s globálním hudebním videoklipem v rámci živého vysílání ESPN, byla dokonalým a přirozeným spojením."

Song nijak zásadně nevyčnívá z davu, téma rozchodů už je navíc pomalu, ale jistě ohraným námětem, avšak řemeslně je to výborně provedená práce. Energický rytmus a chytlavá melodie prozrazují, že v klubech bude skladba určitě fungovat. S produkcí si zkrátka Alesso poradil nadmíru dobře a vokály jeho kolegyně dobarvily nahrávku k velice uspokojivému výsledku.

Katy Perry už má za sebou šest studiových alb, to poslední s názvem "Smile" vyšlo v létě loňského roku. Alesso se primárně věnuje elektronické taneční hudbě a s ní spojenému DJingu. Na svém kontě už má spolupráce s One Republic, Calvinem Harrisem nebo Tove Lo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY