Astrid S a Dagny nám v "Pretty" ukazují electropopové nebe

15.12.2021 17:16 - Honza Balušek | foto: Universal

Co může být lepšího než nový song severské popové zpěvačky? Nový song od dvou severských (v tomto případě norských) popových zpěvaček! Astrid S i Dagny za sebou mají kromě singlů a ípíček každá pouze jedno řadové album, obě se však už na počátku své kariéry řadí k tomu nejlepšímu, co hudební Norsko nabízí. A jejich společný song je hitovka, kterou z hlavy jen tak nevyženete.

"Pretty" je překvapivá hlavně tím, jak je nepřekvapivá. Je to prostě standardní electropopový kus s pozitivním (!) textem o lásce, jeho melodie a celá nálada je ale tak obrovsky nakažlivá, že není možné se do něj okamžitě nezamilovat. Než přijde na řadu videoklip, můžete se podívat na lyric video, jehož obrazovým podkresem jsou záběry z photoshootu na přebal singlu.

Takhle by to asi znělo, kdyby se Robyn někdy rozhodla místo sad love songu nahrát happy love song. A protože to ona asi nikdy neudělá, přání, o kterém jsme ani nevěděli, že ho máme, nám splnily její dvě kolegyně.

Astrid S ostatně bude brzy plnit přání i v českých kinech, kde bude mít 23. prosince premiéru pohádka "Tři přání pro Popelku", předělávka české klasiky "Tři oříšky pro Popelku". Astrid ve filmu ztvárnila hlavní roli a také nazpívala rozkošnou titulní melodii "Når Snøen Smelter".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY