Foo Fighters na únor připravili hororovou komedii "Studio 666"

06.12.2021 09:59 - Ondřej Kocáb | foto: Open Roads Films

Foo Fighters prožívají povedené období. Po nedávném uvedení do Rokenrolové síně slávy a nominaci na Grammy za skladbu "Waiting On A War" a album "Medicine At Midnight" chystají další projekt. Vznikal (tradičně) během pandemie, nejedná se však o čistě hudební záležitost - na své si tentokrát přijdou filmoví fanoušci.

Toto prostředí není Grohlovi &. spol vzdálené, doposud se ale jednalo pouze o dokumentární počiny. Tentokrát si však se kolegy zahrál v hororovém snímku "Studio 666" z režie BJ McDonnella. Vydání je naplánované na 25. únor.

"Studio 666" sleduje formaci, jež se snaží dokončit své další album. Čeká je však přitom boj s nadpřirozenými duchy o záchranu vlastních životů. Foo Fighters, známí svými komediálními videoklipy, dospěli k rozhodnutí, že teď je správný čas stvořit celovečerní film založený na hororových komediích, oblíbených během 80. a 90. let. Sídlo Encino, které se stalo kulisou pro natáčení, bylo také prostředím, ve kterém vznikalo poslední album "Medicine at Midnight". Grohl o něm mimochodem prohlásil, že v něm straší.

Za snímkem stojí společnost Open Roads Films, scénář napsali Jeff Buhler a Rebecca Hughes. Kromě celé šestice - Grohl, Hawkins, Mendel, Smear, Shiflett a Jaffee - si ve filmu zahráli také Whitney Cummings ("Roseanne"), Leslie Grossman ("American Horror Story") nebo Will Forte ("Super Mac"). Jeden hudební horor s názvem "Studio 666" již v minulosti vznikl, podepsal se pod něj režisér Corbin Timbrook. Žádné úspěchy si však nepřipsal, uvidíme tedy, jak dopadne podobný nápad od slavných hudebníků. První trailer můžete zhlédnout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY