Premiéra: MikAel zpívá v novince "Lottery" o muži, který hledá štěstí ve výherním losu

12.11.2021 10:00 - Josef Martínek | foto: archiv MikAela

Projekt MikAel, za nímž se skrývá zpěvák Michael Foret, se v posledních letech stal stabilní součástí tuzemské electropopové scény. Po loňském rádiovém hitu "Alone Together" a letošním singlu "Storyline" se nyní fanouškům připomíná novinkou "Lottery".

MikAel - Lottery
© MikAel
"Text písně je inspirován příběhy několika rodin, které se v poslední době ocitly ve finančních problémech. Vypráví příběh muže, který se stále za něčím žene a který touží vyhrát v loterii, aby plnil sny sobě i ostatním. Nestydí se otevřeně přiznat, že navzdory idealistickým proklamacím jsou peníze v našem světě důležité. Chceme-li však plnit sny, nemůžeme jen čekat na výherní los," říká Foret.

Energický song zapadá do MikAelovy dosavadní tvorby a zároveň, jak uvádí tisková zpráva, se "vrací ke kořenům kvalitního evropského popu". Videoklip vznikl na Sardinii, kde hudebník s rodinou trávil část podzimu. Vystačil si se smartphonem a originálním nápadem, navíc zapojil i svou manželku Elišku. Sympatický výsledek nijak netlačí na pilu a potěší ucho i oko.

Dodejme, že píseň bude spolu s předchozími zmíněnými singly součástí chystané nové desky, které bychom se mohli dočkat už na jaře příštího roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY