Eminem doprovodí do kin druhého "Venoma" a v Detroitu prodává špagety

02.10.2021 15:03 - Honza Balušek | foto: Falcon

Eminem má asi superhrdinské filmy rád a postavu Venoma obzvlášť. Na soundtrack k prvnímu snímku, který antihrdinu, jehož ztvárnil Tom Hardy, představil v roce 2018, přispěl stejnojmennou písní (tedy "Venom") z desky "Kamikaze" a nyní do kina vyprovodí i druhý díl. Ten se začne promítat ve čtvrtek 14. října pod názvem "Venom 2: Carnage přichází".

Novinka se jmenuje "Last One Standing" a de facto se nejedná přímo o Emův track, ale o čerstvý kousek jeho dvorní skladatelky a zpěvačky refrénů Skylar Grey. Ta si kromě něj do songu pozvala i rappery Mozzyho a Pola G. Písničku si můžete pustit pod článkem a představovat si, jak při ní Venom drtí své protivníky...

Sám Eminem se mezitím pustil do restauračního businessu, respektive v něm pokračuje. Opět se spojil s restauračním gigantem Union Joints a tentokrát snad na delší dobu ve svém rodném Detroitu otevřel pop-up restauraci Mom’s Spaghetti, která je pojmenována podle verše z hitu "Lose Yourself". Součástí je i obchod s merchandisingem nazvaný "The Trailer". Jeho fanoušci neváhali zahltit sociální sítě informacemi a fotkami, jak se při středečním otevření táhla fronta několik bloků daleko. Sám rapper také obsloužil první desítku zákazníků, se kterými se nechal i fotit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY