PŘESUNUTO: Kapitán Demo se rozhodl připravit národ na životní maturitu. Online!

22.04.2021 17:35 - Tisková zpráva | foto: Alma Matters

Italsko-český multimilionář, milovník brandů a čerstvý držitel ceny Genythálie Kapitán Demo se už delší dobu soudí s ministerstvem školství za to, že ve školách nevyučují opravdové předměty jako Duchovno nebo Bohatství, a proto se rozhodl, že v rámci křtu svého posledního počinu - desky "Řekni mámě, ať ti koupí Bentley" - ukáže Česku, jak má vypadat online výuka.

"Myslím, že se děti mají na co těšit. A nejen děti. Vydali jsme desku, která prodloužila hodně životů a teď ty songy konečně zahrajeme živě a rovnou je u toho přivzděláme, takže sfouknem dvě mouchy jednou ranou. Každej, kdo uvidí náš online křest, může automaticky rovnou k maturitě," hlásá samotný interpret.

Křest desky se koná v neděli 25. dubna 2021 od 19 hodin a lístky jsou k dostání na adrese www.demotv.cz. Vstupenky, jak je u Demo crew zvykem, budou pro chudý i bohatý, ale pro bohatý jsou lepší. Můžete se opět těšit na velkolepou show, což už je u Dema úplně normální.

Aktualizováno 23. 4. 2021: Kapitán Demo byl nucen stream odložit. "Omlouváme se všem fanouškům a jejich rodinám, ale online křest alba 'Řekni mámě, ať ti koupí Bentley' se přesouvá na neurčito. Jeden z klíčových členů Demo Crew - Givi Kross - byl vyhoštěn ze země ambasádou. Celou situaci řešíme a peníze budou vráceny," napsal na web.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY