Michajlov trackem "Nikdy nezapomeň" vzdává hold brněnským legendám. V klipu ho podpořila i Naše Věc

13.03.2021 17:47 - Kateřina Drgová | foto: Michajlov

Koncem týdne potěšil Michajlov fanoušky videem k písni "Nikdy nezapomeň". Song, který se objevil na jeho loňském albu "Limit", je volnou vzpomínkou na singl "Jméno writera" od hiphopové kapely Naše Věc, která působila do roku 2006.

Ve snímku nás brněnský rapper zavede na místa patřící writerům. Na natáčení ho navíc přišla podpořit skoro celá původní sestava Naší Věci. "Na původním tracku jsem vyrostl, je pro mě ctí, že můžu rapovat do legendárního beatu. Tohle je odkaz a pocta rapu v Brně," svěřil se Michajlov na sociálních sítích.

Text vypráví o vzpomínkách na interpretovy rapové začátky, kdy nikoho nezajímal vzhled, ale pouze hudba, která se vryje. Přestože už se na svět dívá jinýma očima, je pro něj tento žánr synonymem pro svobodu slova, kterou nejde dělat na povel. Téma je zaměřené na syrovou pravdu, která nepůsobí nijak plytce.

Produkce se ujal jak už tradičně DJ Opia, výsledek vyšel pod 1312 Records. Na albu "Limit" se rovněž objevily tracky "Špatnej vzor", "Průměr" nebo "Nikomu nic". Poslední zmíněný už stihl posbírat na YouTube skoro pět set tisíc zhlédnutí. Dost možná ho "Nikdy nezapomeň" brzy dožene - potenciál má.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY