Magnetik plní slib: za úspěšnou sbírku na Hithitu odměňují fanoušky remixovou kolekcí

07.12.2020 09:39 - Dan Hájek | foto: Radeq Brousil

Projekt Magnetik před několika málo dny úspěšně zdolal svou misi na Hithitu a sesbíral finance na své páté album "Les Vacances Mystérieuses". Toho se dočkáme již 18. prosince. Fyzicky bude CD k mání ve výpravném digipakovém balení s vizuálem malíře Jana Gemrota.

Moimir Papalescu, ústřední postava formace, přislíbil, že pokud se povede vybrat nad sto procent požadované částky, přibude k chystané desce i série remixů z rukou spřízněných duší. I tento milník se nakonec povedlo splnit, a tak si níže můžete celý komplet osmičky přepracovaných skladeb z "Les Vacances Mystérieuses" poslechnout.

Postarali se o ně Janne Marvannen (zpěvák a skladatel elektronické hudby, známý převážně díky působení ve skupině Lakeside X), Midub (producent, jenž ve své práci rád používá hardwarové syntezátory) anebo Key Head (slovenský hudebník a skladatel, člen EBM seskupení KIFOTH a nejnověji i Moimirův spolupracovník v uskupení Vanessa). Doplňují je mladý objev z Pardubic Mike Goldfinch, Wereus (sólo projekt Jakuba Tylčera, bývalého člena industriálních kapel Brutální trychtýře a S. P. I. U. 542) a taky Leon Stevenson, polovička z Die Alten Maschinen, který vytvořil hned tři remixové kousky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY