Lady Gaga zabalí album "Chromatica" do luxusního boxu, přidá bonusy i několik dárků

02.10.2020 18:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I přes nejistou, koronavirem poznamenanou ekonomickou situaci se začíná naplno rozjíždět předvánoční trh. Spousta interpretů tak finišuje s přípravami nových studiovek, případně svátečních alb. Něco málo ze svých fanoušků chtějí ale vyždímat i ti, kteří své desky letos již vydali. Mezi ty se řadí i Lady Gaga. Americká zpěvačka se nyní rozhodla svou aktuální kolekci "Chromatica" zabalit do luxusní krabičky.

Lady Gaga - Chromatica (limited edition box set)
© Universal Music
Titul pojmenovaný "Chromatica (limited edition boxset)" bude dostupný od 20. listopadu a přinese hned několik bonusových dárků. Růžový box o velikosti 7'' vinylu bude obsahovat velký plakát s motivem obalu alba, osm pohlednic a několik stylových tetovaček. Obohacení se dočká i tracklist. Devatenáct songů původní deluxe edice doplní další trojice remixů - dva k hitu "Rain On Me" a jeden k songu "Free Woman", který je žhavým kandidátem na jeden z dalších singlů z nahrávky.

Poslední změnou k lepšímu bude i formát CD a bookletu. Knižní podoba s řadou fotografií bude nyní mnohem větší, a to tak, aby hezky zapadla do krabičky. Zbývá doplnit ještě kompletní tracklist: Chromatica I, Alica, Stupid Love, Rain On Me (feat. Ariana Grande), Free Woman, Fun Tonight, Chromatica II, 911, Plastic Doll, Sour Candy (feat. Blackpink), Enigma, Replay, Chromatica III, Sine From Above (feat. Elton John), 1000 Doves, Babylon, Love Me Right, 1000 Doves (Piano Demo), Stupid Love (Vitaclub Warehouse Mix), Rain On Me (Purple Disco Machine Remix), Free Woman (Honey Dijon Realness Remix), Rain On Me (Ralphi Rosario Remix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY