Billie Eilish nazpívala ústřední melodii nového filmu s Jamesem Bondem

14.01.2020 17:42 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že spanilá jízda Billie Eilish ještě zdaleka nekončí. Nyní osmnáctiletá zpěvačka, která svým debutem "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" ovládla loni hudební svět, nazpívala titulní píseň k novému bijáku s Jamesem Bondem "Není čas zemřít" (v originále "No Time to Die").

Okolo možnosti, že by se ústředního songu zhostila právě ona, se během posledních několika dnů vyrojilo nemálo nepotvrzených zpráv. Sama zpěvačka nejdříve na svém Instagramu zveřejnila fotky několika minulých bond girls a v úterý odpoledne nakonec přímo potvrdila, že snímek svou muzikou skutečně podpoří. Známé je zatím pouze to, že ji napsala společně se svým bratrem Finneasem.

Símky s Jamesem Bondem a jejich ústřední melodie za sebou mají dlouhou historii, ale i bez nahlížení do Wikipedie je každému jasné, že Billie Eilish je bezkonkurenčně nejmladší interpretkou, které se cti nahrát píseň k bondovce dostalo. V minulých letech své skladby do série dodali třeba Madonna, Adele či Sam Smith.

Kdy bude song zveřejněn a zda ponese stejný název jako film či jiný, zatím není známo, jisté je ale to, že vůbec poslední snímek, v němž Bonda ztvárnil Daniel Craig, bude mít českou premiéru 8. dubna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY