Die Alten Maschinen jsou zpět a s novými motory vyrážejí na turné

06.04.2019 09:03 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Moimir Papalescu & Leon Stevenson jako Die Alten Maschinen (Staré stroje) mají nové album, které se jmenuje "New Motors" a v dubnu vyrážejí na malé komorní turné po České republice. První zastávkou bude 10. dubna pražský klub Café v lese, kde kapela představí nejen hitovky z předchozích alb, skvěle zahrané coververze od Davida Bowieho nebo Lou Reeda, ale také zbrusu nový autorský materiál.

Těšit se můžete na nadupanou syntezátorovou muziku v režii syntezátorového gurua Moimira Papalescu s nezaměnitelným new-wave vokálem kanadského frontmana Leona Stevensona. Samotní protagonisté svoji hudbu nazývají robo-pop a tato charakteristika dokonale sedí i k jejich image.

Dalšími zastávkami bude 11. dubna pardubické Divadlo 29, 12. dubna brněnský klub Metro a turné uzavírá koncert v plzeňském Divadle Pod Lampou v sobotu 13. dubna. Kapela proslula i spoluprací s legendární americkou skupinou Devo a její songy zazněly v nedávné době i ve veleúspěšném filmu Šimona Šafránka "King Skate". Přijďte se přesvědčit o tom, že tahle kapela má drive, a to nejen díky svým novým strojům.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY