VR/Nobody pokřtí v Paláci Akropolis album "Proud"

29.09.2017 12:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

První říjnový pátek se v pražském Paláci Akropolis uskuteční křest alba "Proud", které má na svědomí duo VR/Nobody. Jak již má tato dvojice ve zvyku, půjde o velkolepou podívanou. Těšit se můžete na speciální audiovizuální show, atraktivní line-up a zajímavé hosty.

VR/Nobody je dvojice Jakub 'NobodyListen' Strach a Václav Rouček, která nepřestává lovit nové trendy a na české hudební scéně udělala slušný rozruch už svým debutovým albem "Yet." v roce 2015. Klukům se už tehdy povedlo svým městským R&B infikovat českou alternativní scénu. Nyní přicházejí s novinkovým albem "Proud", které přináší několik zásadních změn. Tou největší je bezesporu výměna angličtiny za češtinu.

"Proud" obsahuje sedmnáct skladeb, které Václav Rouček otextoval v rodném jazyce. Album se tematicky věnuje všemu, co běžně obklopuje dnešní youngsters. Noc, kluby, láska, vztahy, bolest, hořkost, prázdnota. To vše za doprovodu nokturnální elektroniky, která nekompromisně odkrývá producentský rukopis Jakuba Stracha. Na albu se objevují i hosté, například Never Sol, Pil C nebo Calin.

Pokud chcete slyšet nové songy jako první live, dorazte v pátek 6. října do Paláce Akropolis, kde duo VR/Nobody album "Proud" slavnostně pokřtí. K té správné náladě přispěje i ledově namražený Jägermeister. Akce startuje v 19.00. Lístky budou k zakoupení pouze na místě za 300 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY