- musicserver.cz">

Justin Bieber: "One Direction mají stejný termín vydání novinky jako já. Je to promo strategie!"

08.10.2015 10:26 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Jestli byste chtěli příklad ukázkové pop star, Justin Bieber je přímo exemplární kus. Hudební scénu baví svou tvorbou a svými kousky či výroky snad ještě víc. Jeden takový vypustil i teď, když si plánovaný termín vydání novinky populární britsko-irské formace One Direction vzal skoro osobně.

Jednadvacetiletý zpěvák se totiž již dříve nechal slyšet, že jeho další a donedávna nepojmenovaná deska vyjde 16. listopadu. Záhy se stejným datem pro vydání své další nahrávky "Made In The A.M." přišli i One Direction. Jednání kolegů z branže si Justin Bieber vyložil po svém a počastoval jejich rozhodnutí jízlivým komentářem. Na Snapchat umístil video, ve kterém říká: "Takhle se tváříte, když vaše deska vychází stejně jako ta od Justina Biebera."

Mladý zpěvák dále označil počínání One Direction za součást promo strategie. Nabízí se otázka, s čím chtěl přijít on sám, když fanouškům dlouho nechtěl prozradil název své desky. Ta, v pořadí už čtvrtá studiovka, má nakonec nést titul "Purpose" a z rádií můžete již znát singl "What Do You Mean".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY