One Direction lámou rekordy i bez Zayna Malika

10.08.2015 17:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Když v březnu tohoto roku Zayn Malik ohlásil, že odchází od One Direction, mohlo to chvíli vypadat, že to zapříčiní i brzký konec jeho domovské kapely. Skupina ale i nadále pokračovala v naplánovaných koncertech, rozdělila si mezi sebe Zaynovy pěvecké party a krátce poté přidala i další zastávky v rámci letošní šňůry "On the Road Again".

První píseň, kterou One Direction natočili jen ve čtyřech, byla představena poslední červencový den. Song "Drag Me Down" je prozatím exkluzivně k poslechu na Spotify a Apple Music a okamžitě byl nabídnut i ke koupi na iTunes. Jak se zdá, právě tato volba se ukázala být to správnou.

Jen za první den se prodalo přes tři sta tisíc digitálních kopií a na území Velké Británie chlapci pokořili i zajímavý rekord. S více než dvěma milióny streamů se píseň stala nejčastěji streamovaným songem v prvním týdnu vydání. Podobný úspěch ale zaznamenali One Direction i na Spotify, kde byla píseň první den nejen nejčastěji streamovaným songem v Americe, ale zároveň i na celém světě.

Zatím tedy vše nasvědčuje tomu, že "Drag Me Down" bude jedním z doposud nejúspěšnějších singlů One Direction. Minulý týden se usadil na první příčce oficiální britské singlové hitparády a podobný výsledek dosáhl již i v Austrálii, Francii, Maďarsku, Irsku, Novém Zélandu nebo Skotsku. Jak zní song naživo, si můžete poslechnout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY