Monstrózní projekt Wiche nabízí sedmadvacet jmen v jedné skladbě

01.07.2015 19:42 - Pavel Jína | foto: facebook interpreta

Hranice českého rapu posouvá DJ Wich poměrně pravidelně. Ať už to jsou nové projekty typu Questions nebo Behind The Beats, neobvyklé koncerty jako ten loni v Lucerně nebo megalomanskými hostovačkami. Všichni si jistě vzpomínáte na skladbu "Grizzly", na jejímž remixu se tehdy objevilo čtyřiadvacet MCs. Ale překonáno jest! Novinka se jmenuje "#27" a můžeš hádat dvakrát, kolik se v ní objevilo hostů.

Podobné megaremixy jsou v zahraničí poměrně časté, ale málokdy se rozrostou do podobných rozměrů. Separ, Otecko, Zverina, Decko, Majself, Supa, Ego, Vladimir 518, Refew, Momo, Slipo, Danost, Elpe, Paulie Garand, Idea, Čistychov, DNA, Tono S, Rebel, Indy, Jay Diesel, Moe, Opak, Delik, BCL, Dame, Majk Spirit - to jsou jména všech účinkujících interpretů.

Wich má na beaty do těchto kompilací velmi dobrý vkus. Stejně jako u "Grizzlyho" nechybí silný kopák, refrén (tentokráte slovenský v gesci Ega) a navíc přidává klip. Každý z interpretů si určitě dobře uvědomil, jaký dosah bude skladba mít, takže není slabšího místa. Ještě si někdo z vás myslí, že je hip hop mrtvý?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY