Fosco Alma láká na novou desku skladbou "5 minut" se skvělým beatem

28.05.2015 16:29 - Pavel Jína | foto: facebook interpreta

Po sedmi letech chystá královéhradecký raper Fosco Alma novou sólovou desku. Hodlá ji vydat 26. září, přesně v den svých šestadvacátých narozenin. Album bude volným pokračováním prvního sóla a ponese jméno "Foscoismus 2". Jako první ukázku z něj posílá singl "5 minut", na kterém se podílela i zpěvačka Sharlota.

"Myslím si, že jsem se na ten pilotní videosingl těšil mnohem víc než moji fanoušci, protože celkově album "Foscoismus 2" je můj čistě sólový počin po 7 letech! Dávám si s tím albem úplně hodinářskou práci, aby každý detail byl přesně na svém místě. Chci na to být hrdý i za 10 let. Myslím si, že celkově na tomhle videoklipu jsme se Stelzerem odvedli super práci," popsal novinku spoluzakladatel labelu Blakkwood Records Fosco Alma.

Člen skupiny MAAT sám o sobě často říká, že se snaží techniku svého rapu s velikým úsilím pilovat. Jeho inspirace Eminemem je při tom v aktuálním songu více než patrná. Není to ale na škodu.

Klip k hodně energické skladbě měl na starosti z režijní a postprodukční stránky Jakub Stelzer, o střih se postaral sám Fosco. Podepsaný je i pod skvělým beatem a musíme zmínit, že právě kvůli němu nový singl funguje naprosto mimořádně. Ve zpívaném refrénu se hlas mladé zpěvačky vyjímá. Otázkou tak zůstává snad jen to, proč se video jmenuje "5 minut", když má minuty přesně čtyři.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY