Nové album Madonny má konečně i tracklist, uslyšíme na něm i Mikea Tysona

20.01.2015 08:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již zhruba měsíc si fanoušci Madonny mohou předobjednat její nové album "Rebel Heart", které se na trhu objeví devátý březnový den. Doposud bylo v rámci pre-order ke stažení šest songů, zbylých třináct položek ale bylo zahaleno tajemstvím. I to už je minulostí.

Americká zpěvačka totiž konečně prozradila tracklist celého alba, a navíc i seznam hostů. Ten se dal částečně očekávat, v některých případech je pro změnu hodně překvapující. To, že se na songu "Bitch I'm Madonna" představuje i Nicki Minaj, se už nějakou dobu ví. Novinkou je naopak hostování amerického rappera Nase, který s Madge natočil song "Veni Vedi Vici", nebo účinkování boxera (aka rappera) Mikea Tysona, který se podílel s Chancelorem Bennettem aka hiphopovým interpretem vystupujícím pod pseudonymem Chance The Rapper na písni "Iconic".

Kompletní tracklist desky, jejíž stopáž bude mít téměř pětasedmdesát minut, bude vypadat následovně: Living For Love, Devil Pray, Ghosttown, Unapologetic Bitch, Illuminati, Bitch I'm Madonna, Hold Tight, Joan Of Arc, Iconic (featuring Chance The Rapper & Mike Tyson), HeartBreakCity, Body Shop, Holy Water, Inside Out, Wash All Over Me, Best Night, Veni Vedi Vici (featuring Nas), S.E.X., Messiah, Rebel Heart.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY