Gwen Stefani je ve studiu s Pharrelem a bude z toho sólovka i deska No Doubt

12.09.2014 14:56 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Americká porotkyně, návrhářka, herečka a částečně i muzikantka a zpěvačka Gwen Stefani se znovu začíná věnovat svému hudebně zaměřenému koníčku. Podle slov, která pronesla během rozhovoru s naší kamarádkou z MTV, chodívá známá hitmakerka (mimo jiné "Luxurious") v posledních dnech často do studia, přičemž ji doprovází její kolega-porotce (a taky muzikant) Pharrell Williams.

A nejlepší zprávou pro věrné fanoušky a fanynky je, že výsledkem budou dvě řadové desky! Na přímou otázku, zda Gwen Renée chystá sólové album, nebo novou kolekci své skupiny No Doubt, totiž odvětila: "Obojí."

Bezva, ne?

Naši kolegové žurnalisti se následně dotázali i samotného kloboukonosiče. Ten byl sice méně konkrétní, ale informaci v podstatě potvrdil a byl přitom extrémně pozitivní. "Můžu říct, že Gwen je teď hudebně někde úplně jinde," prohlásil doslova.

Připomeňme závěrem, že posledními řadovými počiny spojenými s talentovanou hudebnicí byly nahrávky "Push And Shove" s kapelou a sólovka "The Sweet Escape". A úplně úplně závěrem se můžete podívat na ten rozhovor.

Get More: Music News



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY