Dave Grohl zažívá rozporuplné pocity: zemřel mu otec a narodila se dcera

21.08.2014 11:14 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Dave Grohl prožívá velmi rušný rok. Jeho formace Foo Fighters nachystala k vydání nové studiové album, takže mu startuje kolotoč promoakcí a prezentace nahrávky. Do toho však zasahují i zásadní události v jeho soukromém životě.

Magazín Us Weekly napsal, že se hudebníkovi a jeho manželce Jordyn Blum 1. srpna narodila dcerka Ophelia Saint Grohl. Jen o několik dní později však Grohl zažil opačnou stránku života a přišel o otce, když 6. srpna novinář Jim Grohl podlehl po dlouhém boji rakovině.

Pětačtyřicetiletý muzikant je ženatý s Blum jedenáct let. V roce 2006 se jim narodila první dcera Violet Maye, která na svoji sestru Harper Willow čekala tři roky. Vypadá to tedy, že Grohl bude obklopen samými ženami. Už v devadesátých letech byl tři roky ženatý s fotografkou Jennifer Youngblood, z jejich soužití ovšem žádný potomek nevzešel.

Dave Grohl se proslavil působením na bubenickém postu grungeové legendy Nirvany. Hned po smrti Kurta Cobaina založil Foo Fighters, se kterými vydal sedm studiových alb. Chystaná kolekce "Sonic Highways" vyjde už v listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY