Shakira je královnou Facebooku. Má sto milionů fanoušků a jednu z nejoblíbenějších fotek historie

19.07.2014 08:04 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Shakira se stala první osobou, které na Facebooku fandí sto milionů uživatelů. Zpěvačka se na zmíněné sociální síti těší dlouhodobé popularitě, v poslední době jí navíc k získání dalších příznivců pomohly i aktivity spojené s ostře sledovaným mistrovstvím světa ve fotbale.

Shakira
© facebook.com/shakira
Právě šampionát konaný v Brazílii přinesl interpretce mnoha hitů také jednu z nejlajkovanějších fotek ve facebookové historii. Snímek pořízený 13. července před finálovým zápasem mezi Německem a Argentinou, na kterém je sedmatřicetiletá Kolumbijka zachycena na slavném stadionu Maracanã s nohou na fotbalém míči, se totiž řadí k deseti nejpopulárnějším fotografiím všech dob. Dosud ho pomyslným palcem nahoru ohodnotilo přes 3,6 milionu lidí. Pokud byste zatoužili jejich řady rozšířit, máte možnost zde.

O Shakiře je v posledních měsících opravdu hodně slyšet: rodačka z Barranquilly vydala v březnu eponymní album, z něhož vzešly hity "Can't Remember To Forget You" s Rihannou a "La La La", jejichž videoklipy se řadí na YouTube k nejsledovanějším hudebním snímkům tohoto roku. Druhý jmenovaný se navíc stal jednou z hymen fotbalového mistrovství a držitelka dvou Grammy ho živě předvedla na závěrečném ceremoniálu tohoto sportovního svátku.

K vysoké popularitě pomáhají jihoamerické hvězdě i další marketingové aktivity nebo nedávná účast v porotě talentové soutěže The Voice. Jejím životním partnerem je známý španělský fotbalista Gerard Piqué, se kterým má syna Milana. Zpěvačka se navíc nebojí s fanoušky podělit i o fotografie ze svého soukromého života, což je dalším předpokladem úspěchu na sociálních sítích.

Pokud se chcete podívat, jak popová stálice poděkovala sledujícím za dosažení rekordní cifry, můžete si přehrát video, které na svůj účet umístila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY