Pitbull si do novinky "Wild Wild Love" pozval dívčí skupinu G.R.L.

14.03.2014 14:20 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

V rádiích ještě stále ve vysokých otáčkách rotuje Pitbullův singl "Timber", ve kterém mu pomohla nově přejmenovaná a vyléčená Kesha, ale to rappera nezastavilo před vydáním dalšího kousku. A ani tentokrát se neobešel bez featuringu - ve skladbě "Wild Wild Love" najdete vokály dívčí skupiny G.R.L..

Mr. Worldwide už myslí na léto a novinka je tomu uzpůsobena. Interpret nezměnil vůbec nic na svém již stokrát přežvýkaném tanečním zvuku a ani dopředu daná struktura songu nedošla žádných úprav. Ve výsledku tak song od minulého kousku odlišují jen trochu jiné beaty a melodie. Bezobsažný text u Pitbulla snad už ani nikoho nepřekvapí (řekne nám ten pán konečně někdy i něco jiného kromě toho, jak je dokonalý a jak umí pařit?), zato možná někoho zaskočí rapperův šílený pokus o zpěv. Brr.

Přesto by milovníky popu mohly potěšit sladké hlásky amerického uskupení, které singl z nové Pitbullovy desky trochu zvedají ze dna. A hit to možná bude i přes celou tu bídu, rádiím v tomto ohledu stačí méně než málo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY