Madonna pracuje na nové desce. Pomáhá jí i Avicii

10.03.2014 12:23 - Lukáš Boček | foto: madonna.com

Madonna
© PA Images
Když vyšla poslední Madonnina deska "MDNA", mluvilo se většinou kvůli nepříliš vysoké kvalitě skladeb o určitém zklamání. Ačkoliv i komerční výsledky zůstaly daleko za očekáváním, popová hvězda přesto odjela extrémně úspěšné turné a zvládla i několik vedlejších projektů (třeba otevřít další pobočku své sítě fitness center Hard Candy). Nyní se ale zdá, že se Madonna k hudbě vrací - uveřejnila totiž první detaily o dalším studiovém albu.

Na fotografickou sociální síť Instagram poslala svou podobiznu, ke které napsala: "Zrovna lehce poklízím a za chvíli mířím do studia s Aviccim!" Zpěvačce budiž odpuštěno, že trochu zkomolila jméno úspěšného DJe, přednější je skutečnost, že fanoušci se mohou těšit na novou porci muziky. Pro oba hudebníky nebude taková spolupráce první. Pár má za sebou například neplánované vystoupení, které se odehrálo v roce 2012 na Floridě. Avicii se také podílel na oficiálním remixu předposledního zpěvaččina singlu "Girl Gone Wild" (k poslechu níže).

Že pětapadesátiletá interpretka pracuje na nové desce, se ví už od začátku roku. Tou dobou v jednom rozhovoru uvedla, že se svým týmem "pracuje na určitých plánech", ale konkrétní jména producentů označila za "top secret". Na další informace si však posluchači budou muset ještě počkat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY