Bon Jovi budou hrát v Praze tři hodiny

20.06.2013 09:47 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Bon Jovi stage
© David Bergmann
Bon Jovi se po dvaceti letech vrací do České republiky, 24. června bude svědkem jejich tříhodinového koncertu pražská Synot Tip Aréna. Na svém aktuálním turné propagují písně z letošního alba "What About Now", ale diváci nepřijdou ani o největší hity kapely.

Technické vybavení převáží na evropském turné na šest desítek kamionů. Pódium ve tvaru masky Cadillacu (viz foto) má v sobě zahrnuto i šedesát menších obrazovek a tři velké projekce. Stavba scény, kterou chystá dvě stě padesát lidí, trvá čtyři dny.

V pondělí se brány stadionu otevřou pro majitele přednostních vstupenek už ve čtyři hodiny odpoledne. O hodinu později budou moci vstoupit na stadion i majitelé ostatních vstupenek. V šest hodin večer bude pódium patřit obměněné sestavě kapely Support Lesbiens, která zajisté předvede i svůj nový singl "Changes". Hodinu nato odpálí svoji show hlavní hvězda večera.

Bon Jovi hrají od roku 1983, kdy vznikli v New Jersey. Z klasické sestavy bude v Praze z blíže nespecifikovaných důvodů chybět kytarista Richie Sambora, kterého nahradí, stejně jako na ostatních koncertech, Phil X. Více jak dvě stě sedmdesát koncertů aktuálního turné shlédlo už přes pětatřicet milionů diváků.

Vstupenky na koncert jsou stále k mání v prodejních sítích Eventim a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY