Podívejte se na "Supersmooth" Goodfellas

26.03.2013 14:30 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

Goodfellas
© archiv Goodfellas
Česká kapela Goodfellas se pěkně vybarvila. Tedy nechala se vybarvit japonskými animátory...Skupina totiž v klipu k songu "Supersmooth" hraje prostřednictvím svých kreslených podobizen, které pro ně vytvořil japonský animační tým. Jedná se o podobnou techniku, kterou vznikal film "Alois Nebel".

"Natočili jsme základy v Čechách, ze studia nám posílali útržky a my to připomínkovali. Japonský animátoři po nás chtěli, abysme jim poslali podklady, jak zpíváme, mluvíme a oni to přeanimovali," popisuje výrobu videa kytarista Edai.

Jak jste se již mohli dočíst v rozhovoru s kapelou, singl "Supersmooth" vznikal ve spolupráci s francouzským zvukařem Jeanem-Pierrem Mathieuem, který skupině radil v rámci workshopu pod hlavičkou Institutu moderní hudby a ve spolupráci s OSA. Goodfellas si spolupráci pochvalují: "Celý projekt je zaměřený na zvýšení mezinárodní konkurenceschopnosti českých kapel, to je přesně to, o co i my sami usilujeme. Proto jsme se moc rádi zúčastnili. Výsledek je skvělý, jak v případě nahrávky, tak i videoklipu."

Na musicserveru můžete aktuálně do 7 dubna také soutěžit o 3 x EP "Supersmooth" a 2 x tričko kapely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY