System Of A Down vystoupí v Praze

25.01.2013 08:03 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

System Of A Down
© facebook interpreta
System Of A Down koncertovali v Praze už v roce 1998 s debutovým eponymním albem, od té doby ale fanoušci marně čekali na moment, kdy by mohli své oblíbence znovu přivítat doma. Od pauzy z roku 2006 vypadalo vše ztraceně, i když frontman Serj Tankian Českou republiku navštívil už téměř nespočetněkrát. Když se loni Rock For People nechytil jedinečné šance koncertu po reunionu, na letošní (opět exkluzivní) letní termíny si je pro ČR pojistila společnost Nova Music.

Koncert SOAD proběhne v rámci jednodenní open-air akce Aerodrome, která se bude konat na Incheba výstavišti v pražských Holešovicích 14. srpna 2013. Vedle plnohodnotného setu arménsko-americké formace v klasickém složení se navštěvníci dočkají ještě koncertů formací NOFX a Killswitch Engage a ještě jednoho zatím neoznámeného interpreta.

Vstupenky lze nyní zakoupit na webu festivalu v několika kategoriích, od 1290 Kč za běžné stání po 2490 Kč za stání pod pódiem. Od soboty 26.1. bude spuštěn prodej i přes Eventim a Ticket Portal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY