Triphopoví Archive přiváží do Prahy svoji čerstvou lahůdku

27.11.2012 08:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Archive
© archiv
Již 2. prosince přivítá pražský klub Lucerna Music Bar britsko-francouzský projekt Archive. Tato kapela, kterou v současné době tvoří jedenáct členů, je se svým trip hopem a progressive rockem uznávaná po celé Evropě.

Ve své domovské Británii sice takového věhlasu nedosáhli, ale jejich vystoupení v pařížském Zenithu s kapacitou sedm tisíc návštěvníků nebo koncerty v Řecku, Polsku, Švýcarsku či Německu bývají vyprodané dlouho dopředu a alba i singly se umísťují na čelních pozicích v žebříčcích prodeje. Kapela v srpnu představila světu své nové album s názvem "With Us Until You’re Death", která je již jejich devátou studiovou nahrávkou, a v současnosti brázdí evropské haly a kluby na turné, se kterým zavítají také do Prahy. Album vydali na svém vlastním labelu Dangervisit Records a recenze na něj jsou velmi pochvalné.

Vstupenky na koncert Archive jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 465 Kč. V pokladně Lucerna Music Baru za 430 Kč, na místě v den koncertu pak za 530 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY